Funktion
Arbejdssted

På siden "Artikler i tidligere numre af Dansk Audiologopædi" findes nu oversigter over samtlige artikler DA siden 2000, hvilket giver et bedre overblik over indhold og mulighed for at søge på specifikke emner.

Vi håber, at artiklerne på den måde bliver lettere tilgængelige og når endnu flere af vores fagfæller. Alle DA fra 1985 -2019 finder du her.

Vi modtager meget gerne artikler, debatindlæg, referater fra konferencer og lignende til bladet. Manuskriptvejledning mm. findes her.

Værsgo og god fornøjelse.

fra webmasteren

Nu kan du tilmelde dig temadagen: "Indsatser for børn med udviklingsmæssige sprogforstyrrelser i PPR" d. 7/10.
Eller du kan minde din leder, koordinator eller fagansvarlige om at tilmelde sig.

Tilmeldingsfristen er d.11/9, og afmeldingsfristen er d.1/10.
Arrangementet er gratis, men der pålægges et afmeldingsgebyr på 500 kr ved udeblivelse/framelding efter afmeldingsfristen.

Program for temadag, yderligere oplysninger og tilmelding kan du finde her på vores hjemmeside

Venligst

Webmaster.

Hvis du er ved at løbe tør for læsestof til ferien allerede, så kan du passende udnytte, at du, som medlem af ALF, også er affiliated member af IALP og dermed har gratis adgang til "Folia Phoniatrica et Logopaedica" og andre af deres publikationer.
Du kan bruge dette link: https://www.karger.com/services/ialp
Username: Denmark
Password: EC84919941
God sommer og god læselyst.

Generalforsamling 2020

Ekstraordinær generalforsamling i Audiologopædisk Forening

Mandag den 22. juni 2019 kl. 19.30

på Zoom: https://zoom.us/j/96913779691 (Hvis der spørgsmål til teknikken eller hvordan man deltager på zoom, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

 

Dagorden og bilag finder du på vores hjemmeside til fri download her.

ALFs bestyrelse har modtaget en henvendelse fra Holland, som er i gang med at ave en oversigt over logopæder, der taler flere sprog, så klienter/brugere/kunder... folk, der har brug for os, kan finde en logopæd, som taler deres modersmål.

Eftersom vi jo ikke har nogle form for register i Danmark har vi tilbudt dem, at formidle deres kontaktinformationer og vil opfordre jer, til at skrive til dem. 
Når oversigten er tilgængelig, vil der komme et link til den, her på hjemmesiden.

Venligst

webmaster

 

Dear Sir/Madame

We from the Speech Therapy Leiden clinic work with an extensive population of multilingual children from international schools and we would like to create a file with all the multilingual speech therapists worldwide to be able to refer the parents once they move to work around the world.

Our clinic works in collaboration with many international schools all over the Netherlands and we would like to be able to refer the parents properly to therapists around the world for children from multilingual environments, so that they can continue their Speech therapy needs. 

This information would allow us to communicate and share important information about our profession. 

If you choose to join us pelse fill in the permission form and send it to us.


Kind regards,

Litsa Garibaldinou and Tineke van Driel

Speech and Language Therapists
Speech Therapy Leiden
Healthcenter Merenwijk
Rosmolen 2, 2317SJ Leiden 
the Netherlands

0031715231723

www.speechtherapy.nl

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du har problemer med at downloade det nye nummer af Dansk Audiologopædi, skyldes det formentlig, at du anvender internet Explorer som browser.
Internet Explorer er ved at blive udfaset af Microsoft, og der er efterhånden en masse funktioner, som ikke længere kan udføres med denne browser. Brug derfor fx Edge eller Chrome i stedet – så virker det fint med at downloade Dansk Audiologopædi.

Hvis du er mellem og ikke har modtaget DA, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få din email adresse opdateret, så vi ved, hvor vi skal sende bladet hen.

Alfs bestyrelse havde, grundet Corona, ikke mulighed for at afholde vores normale, planlagte generalforsamling i forbindelse med efteruddannelseskurset på Nyborg strand.

Derfor forsøger vi i år at afholde generalforsamlingen på Zoom,

Mandag den 22. juni 2019 kl. 19.30

Dagsorden, regnskab mm. er tilgængelig på vores hjemmeside: https://www.alf.dk/om-alf/generalforsamling-2020

Du vil finde zoom-linket til generalforsamlingen på denne side også, på dagen på afholdelsen.

Slikket må I desværre selv stå for i år.

Venligst

ALFs bestyrelsen

Kære (audio-)logopæder

Med hjælp fra Eva Hansen, juridisk konsulent, kan du nu læse de opdaterede versioner af oversigter og relevante love og bekendtgørelser for logopæder, der er offentligt ansatte og /eller privatpraktiserende med henholdsvis private og offentlige kunder.

Læs mere i linkene eller på denne side: https://www.alf.dk/love-og-bekendtgorelser

Del dem gerne med jeres kollegaer og ledere.

ALFs bestyrelse

CPLOL har kontaktet den Europæiske kommission for at få gældende retningslinier for logopæder under Convid-19.

I dette dokument kan I læse kommissionens svar til CPLOL, og dermed alle os andre:

"Speech-Language therapy services during Covid-19 pandemic"

 

 

Kære logopæder

Gennem CPLOL, som ALF er medlem af, har vi modtaget følgende dokument fra den europæiske kommission, vedr. det logopædiske arbejde på tværs af grænser.

Vi ser en nu hverdag i møde, og derfor kan anbefalingerne være ganske relevant, også for logopæder, der "kun" arbejder i Danmark.

Læs dokumentet her: "Guidance on free movement of health professionals and minimum harmonisation of training in relation to COVID-19 emergency measures – recommendations regarding
Directive 2005/36/EC"

På vegne af ALF
Webmasteren

Side 1 ud af 2