onsdag, 20 september 2017 13:00

Projektopgave for ALF -Webinar

Projektopgave

ALF-Webinarer – Mød foredragsholderen hjemme hos dig selv på din computer!

Vi vil i ALF’s bestyrelse gerne prøve kræfter med en ny kursusform, der kan styrke foreningens efteruddannelsesindsats og kursusvirksomhed. Mange af foreningens medlemmer har formentlig allerede kendskab til virtuelle møder eller seminarer via internettet – ”webinarer” – hvor man på et bestemt tidspunkt logger på sin computer, derhjemme eller på arbejde, og så har mulighed for at deltage i et fagligt foredrag eller arrangement sammen med andre medlemmer, uden at skulle ud af huset og bruge tid og penge på transport mv.

Vi vil fra bestyrelsens side gerne afprøve, om der er interesse for denne kursusform blandt medlemmerne.

ALF’s bestyrelse og kursusudvalg kan ikke løfte denne opgave alene, så vi søger en person, der vil påtage sig at løbe opgaven i gang som et projekt.

Projektet skal resultere i følgende:

  • Beskrivelse af den nødvendige teknologi, bl.a. webtransmission, kamera, mikrofon, praktisk medhjælp ved optagelse/afvikling mv.
  • Vurdering af om foredragene skal optages på forhånd eller sendes ”live”
  • Beskrivelse af muligheder for interaktion med publikum
  • Konkret plan for indhold i og afvikling af de 2-3 første ALF-webinarer

Det faglige indhold i Webinar-projektet skal koordineres med repræsentanter fra ALF’s kursusudvalg.

Den økonomiske ramme for projektet er som udgangspunkt et honorar på ca. 30.000 kr. samt ekstra midler til indkøb af nødvendigt udstyr.

Hvis du er interesseret i at byde ind på projektet, så send dine ideer i form af en kort projektbeskrivelse til formand for ALF, Per Nielsen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – senest den 20. oktober 2017.