Funktion
Arbejdssted

Søger tale-hørekonsulent 30 timer om ugen.
Arbejdsopgaverne omfatter betjening af et antal dagtilbud, en almen skole og børn med verbal dyspraksi eller massive fonologiske vanskeligheder som specialområde.
Ansøgningsfrist d. 04-03-2018

Læs mere her

 

Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller langtidssygdom ønsker en målrettet træning i optimale og trygge rammer.
Stillingen er på 37 timer/uge med tiltrædelse 1/3 2017, eller snarest derefter.
Send din ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest muligt. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Læs mere om stillingen her.

 

Center for Familie og Handicap, Fredensborg Kommune, søger faglig kompetent Tale-hørepædagog/Audiologopæd.
Stillingen er
37 timer ugentligt og ønskes besat senest 1. februar 2018.
Ansøgningsfrist 15. december 2017 kl. 12
Ansættelsessamtaler vil foregå d. 19. december 2017.

Læs mere

Der er tale om en stilling på 8-10 timer ugentlig, fordelt på 2 hverdage og i tidsrummet 14-18. 
Der vil være tale om hentning i vuggestue og efterfølgende leg i hjemmet samt sprogtræning (efter AVT metoden). Kendskab/interesse herfor er derfor en fordel. 
Stillingen skal af hensyn til børnene kunne besættes for en længere periode og mødestabilitet er vigtigt. Dagene kan aftales løbende, men som udgangspunkt altid torsdage.
Aflønning sker gennem Rudersdal Kommune og efter gældende takster, aktuelt løn-trin 11.
Send gerne kort ansøgning og CV til mor: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ved spørgsmål kontakt 26252842
Tiltrædelse snarest mulig

Testpersoner over 18 år, der er opereret med CI i perioden d. 1. april – 1. september 2017 søges til at afprøve et helt nyt computerprogram, der har til formål at få dig godt i gang med at lytte med dit nye CI.
Kontakt Christel & Mie, der begge er audiologopædistuderende på Københavns Universitet, senest 15. oktober. Når de har testet din hørelse vil du få adgang til programmet på din computer, og efter 4 uger afsluttes forløbet med samme høretest som ved start. Efter deltagelse i projektet er du stadig velkommen til at benytte SoundSuccess.
Er du interesseret i at deltage, vide mere eller har du spørgsmål til, hvorvidt projektet er relevant for dig? Så læs mere her eller kontakt dem på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 2444 3583.

Du skal have lyst til at gå ind i det spændende arbejde med bladet, som blandt andet indebærer:

- samarbejde med de 2 andre redaktionsmedlemmer
- udvælge manuskripter til artikler
- distribuere anmeldereksemplarer af nye fagbøger eller selv anmelde dem
- stå for kontakten til trykkeriet angående produktion af bladet

ALF kan ikke tilbyde løn. Men du får fri deltagelse i ALFs årlige kursus på Hotel Nyborg Strand og er desuden velkommen til at deltage i de regionale kurser og i ALFs bestyrelsesmøder efter ønske og behov.
Hvis du er interesseret, så kontakt redaktør Marianne Schmidt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller formand Per Nielsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 25 oktober 2017.

ALF-Webinarer – Mød foredragsholderen hjemme hos dig selv på din computer!

Vi vil i ALF’s bestyrelse gerne prøve kræfter med en ny kursusform, der kan styrke foreningens efteruddannelsesindsats og kursusvirksomhed. Mange af foreningens medlemmer har formentlig allerede kendskab til virtuelle møder eller seminarer via internettet – ”webinarer” – ALF’s bestyrelse og kursusudvalg kan ikke løfte denne opgave alene, så vi søger en person, der vil påtage sig at løbe opgaven i gang som et projekt.
Den økonomiske ramme for projektet er som udgangspunkt et honorar på ca. 30.000 kr. samt ekstra midler til indkøb af nødvendigt udstyr.

Læs mere her

Barselsvikariat fra den 1. november 2017  til den 31. august 2018 og arbejdstiden er på 37 timer om ugen.
De forventer, du har kørekort, da vi har opgaveløsning forskellige steder i landet.
Ansøgningsfrist: Tirsdag den 12. september kl. 8.00
Samtaler: Der bliver afholdt samtaler fredag, den 15. september.

Læs mere her

Hjælp Dansk Psykologisk forlag med at få færdiggjort testen SPA – Social og Pragmatisk Afkodning. Der er brug for hjælp til at samle data på børn og unge i aldersgruppen 9-21 år. Læs mere via linket, hvis du er tale-hørekonsulent, tale-hørepædagog, talepædagog eller audiologopæd eller har en anden relevant baggrund:

Dansk Psykologisk forlag har gang i sidste fase i udviklingen af Dansk Psykologisk forlags nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Har du lyst og mulighed for at hjælpe med at samle data på børn og unge i aldersgruppen 9-18 år. Læs mere via linket, hvis du er du er audiologopæd, tale-hørekonsulent, psykolog, kandidat i pædagogisk psykologi eller har en anden relevant uddannelse inden for specialundervisningsområdet: