SDU alumnet

Kære SDU-alumne (fra audiologi- og logopædiuddannelserne)

Har du tilmeldt SDUs alumnenetværk? Hvis ikke, så skynd dig, der er masser af fordele, f.eks.:

  • Invitationer til lokale netværksarrangementer for alumner fra audiologi- og logopædiuddannelserne ved SDU.
  • Gratis onlineadgang til faglige tidsskrifter
  • Folkeuniversitetet til halv pris – eller helt gratis
  • Bliv inviteret til fagrelevante events
  • Nyhedsbreve

Du tilmelder dig alumnenetværket her: www.sdu.dk/alumnet

11
mar

Coblenzer Grundkursus

Coblenzer Grundkursus

Grundkurset er det første af fire uddannelseskurser. De tre følgende kurser er: Stemme, Artikulation og Tale. Hvert kursus varer en uge (5 arbejdsdage, 34 timer).
Metoden er grundlagt af professor Horst Coblenzer (1927-2014), som var skuespiller og gennem mere end 40 år underviste skuespiller-studerende på Universität für Musik und Darstellende Kunst i Wien. Metoden er dels baseret på hans egen videnskabelige forskning vedr. mellemgulvets funktion under fonation, dels på Gerda Alexanders psyko-fysiske behandlingsmetode, Eutoni, og er i øvrigt solidt forankret i tysk foniatri.
Fra begyndelsen af 1960erne til 2002 har han hvert år holdt sommerkurser i Männedorf, Schweiz med deltagelse af logopæder, kunstnere, præster og forretningsfolk fra hele den tysktalende del af Europa.

Formålet med uddannelsen er, at deltagerne lærer at beherske den fysiologiske talerespiration, og at de får en sund og naturlig beherskelse af taleorganerne. På dette kursus får logopæderne gode arbejdsredskaber i hænde, som direkte kan anvendes over for egne elever med stemme-og taleproblemer.

Start dato 11-03-2019
Slut dato 15-03-2019
Max Pladser