SDU alumnet

Kære SDU-alumne (fra audiologi- og logopædiuddannelserne)

Har du tilmeldt SDUs alumnenetværk? Hvis ikke, så skynd dig, der er masser af fordele, f.eks.:

  • Invitationer til lokale netværksarrangementer for alumner fra audiologi- og logopædiuddannelserne ved SDU.
  • Gratis onlineadgang til faglige tidsskrifter
  • Folkeuniversitetet til halv pris – eller helt gratis
  • Bliv inviteret til fagrelevante events
  • Nyhedsbreve

Du tilmelder dig alumnenetværket her: www.sdu.dk/alumnet

EKSTERN KURSUS

14
jan
EKSTERN KURSUS

Småbørnskonferencen 2021afholdes af VIA university College på Nyborg strand og har undertitlen state of the art på sprog- og småbørnsområdet. Konferencen byder på oplæg fra bl.a. Dr. Michael Tomasello og Dr. Ellen Bialystok via Zoom, samt en række spændende dansktalende oplægsholdere.
Pris: 3300-3975 kr. + moms

Læs mere her.

25
jan
EKSTERN KURSUS

Nationalt Videncenter for Læsning inviterer i samarbejde med Audiologopædi ved Københavns Universitet til to temadage målrettet fagligt funderet prioritering og organisering af logopædiske indsatser i PPR-regi, hvor vi bl.a. skal diskutere spørgsmål som Får alle børn den rette hjælp? Virker de logopædiske indsatser? Og hvordan ved vi det?
Temadagene henvender sig til logopædiske teams, inkl. faglige ledere, der arbejder med PPR-funktioner.
Oplægsholdere er Line Dahl Jørgensen, Rikke Vang Christensen og Elisabeth Willadsen.
Temadagene vil veksle mellem faglige oplæg og gruppediskussioner med fokus på at identificere dilemmaer i logopædisk praksis og drøfte mulige løsningsmodeller ud fra deltagernes lokale rammer.

Temadagene afholdes d. 25. januar og 9. april 2021. Læs det fulde program og tilmeld dig her: https://www.videnomlaesning.dk/aktuelt/kalender/interne/temadage-om-prioritering-af-boernelogopaediske-indsatser/

DKK3.300,00
29
jan
EKSTERN KURSUS

Hermed invitation til årsmøde i Dansk Laryngologisk selskab 2021. Emnet er fonokirurgi, og kommer langt omkring inklusiv det præ- og postoperative forløb. Der er inviteret dygtige kolleger fra ind- og udland.

Programmet kan læses her og ses på www.laryngologiskselskab.dk
Coronapandemien være lunefuld og skulle vi derfor komme i situationen, hvor vi bliver nødt til at aflyse arrangementet, bliver kursusgebyr refunderet.

Vi håber på og ser frem til et godt møde i januar 2021!

Med venlig hilsen
Andreas Jørkov,
Bestyrelsesmedlem, DLS

08
mar
EKSTERN KURSUS

Afholdes i uge 11, d. 8.-12. marts 2021,
Instruktør Åse Ørsted                                                                                                                          Deltagergebyr: 6.000 kr.                                                                                                                Tilmelding senest den 15. januar 2021,

 

DKK6.000,00
17
maj
EKSTERN KURSUS

Der aflægges prøve ved kursets begyndelse, hvor deltageren demonstrerer sin beherskelse af den fysiologiske talerespiration. Der udarbejdes protokol for hver enkelt deltager, der grundigt diagnosticerer kommunikationens elementer, grovmotorisk, finmotorisk, visuelt, auditivt og ved palpation.
I ugens løb gennemgås Coblenzers holistiske og specifikke stemme- og sangøvelser. De sættes i relief i forhold til tilsvarende øvelser i andre systemer og i forhold til de forskellige former for patofysiologi, hvor det er relevant.
Afsluttes med prøve og deltagerbevis, der er adgangsgivende til de næste kurser.

Tilmelding senest 15. marts 2021,

 

DKK6.500,00
06
sep
EKSTERN KURSUS

Der aflægges prøve ved kursets begyndelse, der viser deltagernes artikulationsfærdigheder, og udfærdiges en artikulationsprotokol. I ugens løb gennemgås Coblenzers righoldige program af grov-og finmotoriske artikulationsøvelser. Disse øvelser er yderst anvendelige i praksis over for børn og voksne med artikulationsbesvær og dyslalier, såvel som medfødte og erhvervede dysartrier.
Afsluttes med prøve og deltagerbevis, der er adgangsgivende til det sidste kursus.

Tilmelding senest  d. 15. juni 2020

Alle tilmeldinger til:
Åse Ørsted
Logopæd
Møllevangen 11,1 th.
3460 Birkerød

Email:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DKK6.500,00
22
nov
EKSTERN KURSUS

Dette kursus er målrettet til logopæder, der tidligere har gennemført Grundkursus, Stemmekursus og Artikulationskursus, og behersker egen talerespiration.
Formålet er at give et samlet overblik over metoden og dens praktiske anvendelse overfor forskellige klientgrupper samt begynde træning af kommende instruktører (som senere skal stå i mesterlære).

Alle tilmeldinger til:
Åse Ørsted
Logopæd
Møllevangen 11,1 th.
3460 Birkerød

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DKK6.500,00
26
maj
EKSTERN KURSUS

Dear members and associate members
The CPLOL Congress Taskforce and the CPLOL board proudly ask you to 'save the date' regarding the 11th CPLOL congress, the 26-28th of May in Bilbao, Spain.

Learn more and keep yourself updated on the website.