Testmaterialer

 I efteråret 2020 deltog en lang række logopæder i udarbejdelsen af:

Audiologopædiske materialer til udredning og vurdering,
2. udgave redigeret (2021)
Audiologopædisk Forening

Nu er den her til fri download som PDF.

Oversigten må deles med alle, der kan have glæde af den og vi håber, at I vil bruge den som et aktivt dokument i jees søgning efter kvalificeret udredninger og vurderinger for det (audio-) logopædiske område. Der er mere tilgængeligt end man lige regner med.

Kommende materialer:

Hvis du skulle være i gang med en oversættelse, standardisering eller udgivelse af et materialer, som kunne være en hjælp for dine fagfæller, så hører vi meget gerne om det, så materialet kan komme på listen.
Du er meget velkomment il at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysninger på materialet.

Vi oplever desuden, at studerende på bl.a. på de sociale medier, efterspørges emner til specialer.
Derfor vil vi meget gerne dele ønsker fra praksis om oversættelser, standardiseringer, afprøvninger og udarbejdelser af materialer.
Denne liste afhænger af, af praksis byder ind, så skrive igen gerne til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med input til de studerende.
De studerende opfordres ligeledes til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., når de har udarbejdet anvendelige og fantastiske materialer.

Listen ses her.

 

 

Den tidligere udgave af

Audiologopædiske materialer til udredning og vurdering-Test og iagttagelsesmaterialer (2013), Audiologopædisk Forening

kan stadig downloades gratis som PDF her.

Skærmbillede 2013 04 23 kl 21.33.32,