Udstillere 2013

På efteruddannelsekursus Nyborg Strand 2013 havde vi besøg af en masse udstillere, der fremstiller eller sælger produkter inden for vores fagområder. Udstillerne har mulighed for at præsentere sig på denne side. Yderligere oplysninger kan du få ved at kontakte de enkelte udstillere.

Oticon

I Oticon arbejder vi både med høreapparater, trådløse hjælpemidler dedikeret til vores høreapparater og FM. På ALF’s kursus var vores primære fokus på vores nye FM-produkt Amigo Star. Det er  vores seneste FM-modtager til børn med opmærksomheds- og koncentrationsproblemer fx børn med APD og ADHD. Derudover havde vi på vores stand, men præsenterede også i vores workshop, Frontrow  Juno, som er en ny højttaler (Sound Field system) med mikrofon til lærer/foredragsholder med mulighed for elevmikrofoner. Den kan tilkobles fx eksisterende FM-anlæg og  smartboards, hvilket åbner mange muligheder i undervisningen. Denne højttaler kan med fordel bruges i klasseværelser, til foredrag mv.

Læs mere om produkterne på:

http://www.oticon.dk/products/wireless-accessories/amigo-fm/amigo-star/about-amigo-star.aspx

http://gofrontrow.com/en/products/frontrow-juno

Kontakt os også gerne pr. tlf. eller mail for mere information:

Per Timmermann tlf. 51176707 mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mette Blichert-Toft tlf. 29220272 mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Comfort Audio

”Så du Comfort Audio´s nye digitale halsslyngemodtager med Bluetooth på AFL´s kursus ?

I dag er Smartphone og Tablet en stor del at vores hverdag -  vi bruger dem i skolen og i fritiden.

For personer med nedsat hørelse kan det være svært at deltage i alle situationer, på lige vilkår med normalthørende.

Digisystem DM90 løser disse udfordringer, og kan kombineres med alle mikrofoner i Digisystem serien ”

http://www.comfortaudio.com/dk/for-brugere/find-korrekt-horehjaelpemiddel/produktoversigt/comfort-digisystem/microphone-dm90/